divendres, 1 d’abril del 2016

De cotó Fluix.

A la tarda el follet Parot apareix amb un sol conte “De cotó fluix”, ja l'havíem llegit doncs el Martí el va regalar a tots els nens i nenes pel seu aniversari. Es tracta d'un ratolí al qual la seva mare no li deixa fer res perquè creu que és petit i té por que es faci mal. Al final veu que si fa mal no passa res perquè el ratolí necessita moure's, caure, saltar,... per ser feliç.
Nosaltres ara ja som grans i els pares i mares a poc a poc ens van deixant créixer, ja ens vestim sols, mengem sols, no bevem biberons,... Ah! I si fem una llista de les coses que fèiem de petits i les que fem ara que ja som gran? Sí! Va, a veure què sabem, mans enlaire!

 








I ara, que us ens en recordem de quan érem petits? No gaire... I si fem una nota per portar dues fotos, una de quan érem petits i una de quan érem grans. Va doncs, som-hi, fem la nota per portar a casa.





Durant tota la setmana hem anat enganxant les fotografies que hem anat portant de casa. De petits érem una monada, però ara som una súper monada!


epcaldesblocs's Coto fluix fotos gran petit album on Photobucket


A més a més, escrivim tot el que vam dir sobre què fèiem quan érem petits i ara de grans i ho classifiquem en les dues columnes.















El mural ens va quedar així...





















Per acabar, fem una reflexió conjunta sobre el mural i sobre què representa fer-se gran.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada